Neuscorrectie

Een neuscorrectie, of rhinoplasty, is 1 van de meest uitgevoerde plastische chirurgie. De vorm van de neus kan zeer bepalend zijn voor de uitstraling van het gezicht. Juist omdat de vorm van de neus zo bepalend is komt de vraag naar een neuscorrectie veel voor. Vaak is correctie van de neus een lang gekoesterde wens. Verkleining van de neus, verlaging van de neusrug of verfijning van de neuspunt kan een oplossing bieden.

Neuscorrectie in Istanbul, Turkije

Overweegt u een neuscorrectie, dan heeft u altijd eerst een consult bij onze kliniek in Nederland. Daar bespreken we de mogelijkheden en kunt u al uw vragen stellen. Ook nemen we dan uw wensen en verwachtingen door en in hoeverre de neuscorrectie daaraan kan voldoen. Als u in aanmerking komt voor een neuscorrectie, dan worden alle afspraken gedetailleerd doorgegeven aan de plastisch chirurg in Turkije. Het gehele verblijf in Istanbul regelen wij vervolgens voor u en als u wilt, ook de heen- en terugvlucht. Ook ontvangt u persoonlijke instructies ter voorbereiding op de ingreep.

De behandeling

De neuscorrectie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Afhankelijk van de ingreep duurt de operatie twee tot drie uur. U verblijft dan nog een nacht in het ziekenhuis waarna u weer naar uw hotel gebracht. In uw neus zitten dan twee neustampons. Uitwendig is er ook een verband en eventueel een spalkje aangebracht. Gedurende de dagen erna vinden de nacontroles plaats en worden de neustampons verwijderd. Het verband zal na ongeveer een week verwijderd worden. De eerste nacontroles vinden nog plaats in het ziekenhuis in Istanbul. Een week na de correctie van de neus is ongeveer 70% van de zwelling gewoonlijk verdwenen, de laatste 30% trekt binnen een jaar weg. Na de ingreep is het gevoel van de neushuid verminderd. Uw neus zal enkele maanden na de neuscorrectie nog stijf aanvoelen. Vaak is er sprake van minder goed ademhalen en soms loopneusklachten.
Behandelprocess

Je traject begint met een intake / consult. Dit gaat tegenwoordig online.

Hier nemen wij jouw wensen door en kijken of het haalbaar is. Ook denken wij graag met je mee.

Je krijgt van ons een uitgebreide behandelplan. Daarin worden de volgende punten voorgesteld; uw verblijf (hotel), uw voor en na foto / indicatie, prijs, kennis over de arts en kliniek.

Nadat je akkoord bent gegaan met je behandelplan, kan je samen met je zorgmanager een datum uitkiezen voor je behandeling. Je vliegt daarna naar Istanbul (Turkije) en wordt daar door onze eigen Nederlands sprekende chauffeur opgehaald en naar je hotel gebracht. Vervolgens wordt er start gegeven aan je behandeling. Je maakt fysiek kennis met de arts, die je eerder online hebt gesproken en gezien. Ze nemen nogmaals je wensen door, en checken of jullie op 1 lijn zitten.

De nazorg die je nodig hebt, wordt aangeboden door de kliniek. Dit is kosteloos. Ook in Nederland hebben wij klinieken waarbij wij uw nazorg kunnen aanbieden.
Meer over plastische chirurgie behandelingen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.