Haar transplantatie vanaf €1.950,00

FUE haartransplantatie is een chirurgische procedure die u kan helpen het haar te laten groeien in kale of dunner wordende gebieden. FUE haartransplantatie is een van de meest innovatieve haartransplantatie technieken en staat vooral bekend om het verkrijgen van een natuurlijk uiterlijk en een sneller herstel.

Veelgestelde vragen

FUE (Follicular Unit Excision) is een innovatieve, steeds populairdere haartransplantatieprocedure waarbij een chirurg individuele haarzakjes handmatig uit uw donorgebied oogst en deze vervolgens in uw ontvangergebied ent. FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het donorgebied is meestal de achterkant en zijkanten van je hoofd of andere delen van het lichaam, zoals je baard of borst, als het donorhaar op je hoofdhuid niet voldoende is. FUE haartransplantatie is een van de meest populaire technieken omdat het de hoofdhuid volledig laat herstellen en weinig tot geen littekens achterlaat.

Haarzakjes groeien van nature in groepen van 1 tot 4 haren, bekend als folliculaire eenheden of transplantaten. Tijdens een FUE-haartransplantatie zal de chirurg transplantaten van een donorgebied oogsten en in de doellocaties plaatsen, gebieden waar het haar dunner wordt of volledig verloren is gegaan. Het donorgebied bevat haar dat resistent is tegen het hormoon waarvan wordt gedacht dat het bijdraagt ​​aan de miniaturisatie en uiteindelijk verlies van een haar, dihydrotestosteron (DHT). Wanneer dit haar wordt getransplanteerd van het donorgebied naar de doellocatie, behoudt het die weerstand tegen DHT en moet het permanent worden geïmplanteerd. Het aantal grafts geëxtraheerd in een sessie varieert van 500 tot 5000.

Een FUE-haartransplantatiechirurgie wordt zorgvuldig gepland op basis van individuele behoeften, voorkeuren en praktijken van klinieken. Er zijn echter een paar hoofdfasen die van toepassing zijn op alle haartransplantatieprocedures. Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding voor FUE-haartransplantatiechirurgie.

Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten van een FUE-haartransplantatie, van direct na de operatie tot een jaar later.

Eerste 2 weken
Uw hoofdhuid en voorhoofd kunnen zacht zijn, rood of gezwollen gedurende de eerste 2 weken na de operatie, en u kunt puistjes opmerken in het ontvangende gebied. Alle korstjes vallen eraf tijdens de tweede week na je FUE haartransplantatie, veel met haar. Geen paniek!

Week 2 – 8
Gedurende deze tijd valt 90% van je getransplanteerde haar af. Dit is een normaal proces, dat voorkomt in 95% van de gevallen van FUE-haartransplantatie. Een deel van het natuurlijke haar dat zich naast de getransplanteerde transplantaten bevindt, kan ook vallen. Dit fenomeen staat bekend als “schokverlies”. Schokverlies is een natuurlijk, voorbijgaand proces. Het donorgebied zal geleidelijk herstellen naarmate uw haar terug groeit.

Maand 2 – 6
Tussen de tweede en de vierde maand zal er een stationaire fase zijn. Ongeveer 5% van het nieuwe fijne haar kan in deze periode beginnen te groeien. Tussen de vierde en de vijfde maand na uw FUE-haartransplantatie begint 20% tot 25% van het getransplanteerde haar te groeien.

Maand 6 – 12
Tussen de zesde en de negende maand zal het meeste getransplanteerde haar groeien (ongeveer 75%). Tegelijkertijd wordt het haar dichter en dikker. Na de negende maand zal nog 20% ​​- 25% nieuw haar groeien. In sommige gevallen kan het tot 18 maanden duren voordat het haar in de kruin volledig opnieuw groeit.
Behandelprocess

Je traject begint met een intake / consult. Dit gaat tegenwoordig online.

Hier nemen wij jouw wensen door en kijken of het haalbaar is. Ook denken wij graag met je mee.

Je krijgt van ons een uitgebreide behandelplan. Daarin worden de volgende punten voorgesteld; uw verblijf (hotel), uw voor en na foto / indicatie, prijs, kennis over de arts en kliniek.

Nadat je akkoord bent gegaan met je behandelplan, kan je samen met je zorgmanager een datum uitkiezen voor je behandeling. Je vliegt daarna naar Istanbul (Turkije) en wordt daar door onze eigen Nederlands sprekende chauffeur opgehaald en naar je hotel gebracht. Vervolgens wordt er start gegeven aan je behandeling. Je maakt fysiek kennis met de arts, die je eerder online hebt gesproken en gezien. Ze nemen nogmaals je wensen door, en checken of jullie op 1 lijn zitten.

De nazorg die je nodig hebt, wordt aangeboden door de kliniek. Dit is kosteloos. Ook in Nederland hebben wij klinieken waarbij wij uw nazorg kunnen aanbieden.
Meer over haar behandelingen

De FUE haartransplantatie biedt een oplossing. En maak je geen zorgen, de dagen van onnatuurlijk uitziende haarpluggen en toupetjes liggen ver achter ons. Inhammen, de kruin of uitgedunde gebieden worden aangevuld met eigen haar, op een manier die er natuurlijk en echt uit ziet. Er is dus iets aan te doen! Toch kan de gedachte van een medische ingreep je misschien aan het twijfelen brengen. Daarom is Health Center Istanbul er. Om je te informeren over de prijzen en de beste FUE haartransplantatie mogelijkheden, in binnen- en buitenland. En om je te begeleiden tijdens het hele process, voor tijdens en na de behandeling.