Over ons

Health Center Istanbul is een onafhankelijk bedrijf dat de markt door en door kent, en we bieden u volledige transparantie omdat wij, in tegenstelling tot andere platforms voor medisch toerisme, voor u werken, niet voor de klinieken. We laten u alleen de ziekenhuizen zien die we zorgvuldig met de hand hebben geselecteerd op basis van strikte kwaliteitscriteria, zodat u niet door enorme hoeveelheden informatie hoeft te bladeren om het beste kliniek voor uw behandeling te vinden.

Ongeacht het kliniek of de behandeling die u kiest, we zijn bij u tijdens elke stap van uw reis: tijdens het boekingsproces, tijdens het bezoek aan de kliniek en tijdens uw herstelperiode. Laten we eerlijk zijn – gezondheidszorg kan ingewikkeld worden. Naast het onderzoeken van behandelingen, artsen, locaties, zorgplannen, prijzen, risico’s en second opinion (diepe ademhaling), wilt u ervoor zorgen dat u goed wordt verzorgd, zowel fysiek als mentaal. Dat is waar we binnenkomen. Health Center Istanbul staat u bij elke stap bij en denkt graag met je mee.

Wij zoeken namelijk de juiste doktor / ziekenhuis uit, en stellen je een aanbod voor. Samen met je persoonlijke zorg manager, kan je bij de eerste consult de mogelijkheden bespreken. Nog steeds verbaasd over een behandeling? Weet u niet zeker welke kliniek u moet kiezen? Niet zeker hoe om te gaan met een medische zorg in het buitenland? Geen probleem. Samen met uw zorg-manager zijn we hier om al uw twijfels weg te nemen, te luisteren naar uw zorgen en u een offerte te sturen zodra u een beslissing hebt genomen. Het beste van alles is dat we dat alles kosteloos voor u doen – zonder verplichtingen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde ziekenhuizen en artsen!