Implantaten vanaf €450,00

Een tand implantaat is een “kunstwortel” waarop een kroon, brug of prothese geplaatst word, wanneer uw eigen tand of kies en wortel ontbreekt. De meeste implantaten bestaan uit titanium of zirkonium. Afhankelijk van uw budget kiest u de implantaat. Onze kliniek in Istanbul werkt met uitstekende Duitse kwaliteit implantaten van het topmerk Ankylos. U heeft ten alle tijden altijd garantie voor nazorg en de implantaat zelf. U krijgt van ons een certificaat hiervoor.

All-on-Four

Bij de All on Four systeem word er vaak vier tot vijf implantaten (kunstwortels) geplaatst, onder plaatselijke verdoving. Hierop worden de nieuwe tanden en kiezen zodanig bevestigd, dat er eengeheel vaste constructie ontstaat die voor u nier meer uitneembaar is. Na 3 maanden krijgt u dan een definitieve vaste gebit. Geen ingewikkelde bottransplantaties of sinus lift operatie nodig bij deze behandeling. U behoud uw smaak vermogen, en heeft geen slinkende kaken of ingevallen gezicht. Ook heeft u geen kunstmatige gebit meer nodig.

All-on-Six

Dit systeem bied meer comfort en gemak. De techniek optimaliseert het kauwvermogen en verbetert de esthetiek. U heeft geen hinder van een verhemelteplaat of hoge kunsstof randen. Deze oplossing benadert het meest uw natuurlijke gebit. Als u alle tanden en kiezen mist, is een vaste constructie van de All on Six systeem het meest geschikte. U krijgt namelijk een constructie met porseleinen kronen op 6 implantaten. De All-on-Six constructie word geplaatst op uw kaaklijn, door titanium schroefjes te implanteren. Deze implantaten zullen dan dienen als fundament voor de permanente vaste porseleinen tanden. De All on Six traject dient als een alternatieve oplossing voor het volledig kunstgebit of de uitneembare gebitsprothese op implantaten.

Veelgestelde vragen

Bij een implantaat behandeling dien je twee keer naar Istanbul te reizen, naar onze partner kliniek. De eerste behandeling bestaat uit het voorbereiden van je kaak, en het plaatsen van de implantaat. Bij de tweede bezoek wordt de implantaat afgewerkt en komt de kroon erop.

Je hebt bij ons levenslang garantie op de implantaten.

Bij ons heb je zelf de keuze welke merk je wilt. Onze eerste voorkeur is Osstem, wat een Amerikaanse merk is. Mocht je een Duitse merk willen, dan kan je kiezen voor: Straumann.

Video

Ervaringen

Mohammed
Deze patient heeft een hele gebit renovatie gehad, met daarbij implantaten en kronen. Lees verder
Implantaten
Mijn gebit was helaas al een lange tijd niet meer goed. De behandeling in Nederland was erg prijzig, en voor mij niet betaalbaar. Dankzij Health Center Istanbul ben ik verholpen met implantaten en kronen in mijn gebit. Ik kan weer trots lachen. Lees verder
Uldis
It was a great experience. I have been very well received. My All on Six implants turned out very well! Lees verder
Behandelprocess

Je traject begint met een intake / consult. Dit gaat tegenwoordig online.

Hier nemen wij jouw wensen door en kijken of het haalbaar is. Ook denken wij graag met je mee.

Je krijgt van ons een uitgebreide behandelplan. Daarin worden de volgende punten voorgesteld; uw verblijf (hotel), uw voor en na foto / indicatie, prijs, kennis over de arts en kliniek.

Nadat je akkoord bent gegaan met je behandelplan, kan je samen met je zorgmanager een datum uitkiezen voor je behandeling. Je vliegt daarna naar Istanbul (Turkije) en wordt daar door onze eigen Nederlands sprekende chauffeur opgehaald en naar je hotel gebracht. Vervolgens wordt er start gegeven aan je behandeling. Je maakt fysiek kennis met de arts, die je eerder online hebt gesproken en gezien. Ze nemen nogmaals je wensen door, en checken of jullie op 1 lijn zitten.

De nazorg die je nodig hebt, wordt aangeboden door de kliniek. Dit is kosteloos. Ook in Nederland hebben wij klinieken waarbij wij uw nazorg kunnen aanbieden.
Meer over tanden behandelingen

Het aanbrengen van implantaten is een van de meest gekozen tandheelkundige technieken in de wereld. In Europa is deze behandelen heel prijzig. Bovendien dekt de zorgverzekering vaak maar een zeer klein gedeelte van de kosten. Veel mensen kunnen daarom een dergelijke behandeling niet bekostigen en moeten de behandeling jaren uitstellen. In die tijd verslechterd het gebit alleen maar verder. In Turkije zijn de implantaten van de hoogste kwaliteit en meestal wel tot 10x goedkoper dan in Europa. Health Center Istanbul is zeer in trek bij mensen die voor een tand implantaat behandeling in Istanbul kiezen. Wij werken namelijk met een team van zeer kundige en hoogopgeleide tandartsen, voor de beste prijs. Daarbij staat voor ons de client absoluut centraal. Wij doen er alles voor om u een zo prettig mogelijk verblijf te geven in Turkije en zijn pas tevreden als u dat ook bent.