Wenkbrauw transplantatie vanaf €450,00

Behandelprocess

Je traject begint met een intake / consult. Dit gaat tegenwoordig online.

Hier nemen wij jouw wensen door en kijken of het haalbaar is. Ook denken wij graag met je mee.

Je krijgt van ons een uitgebreide behandelplan. Daarin worden de volgende punten voorgesteld; uw verblijf (hotel), uw voor en na foto / indicatie, prijs, kennis over de arts en kliniek.

Nadat je akkoord bent gegaan met je behandelplan, kan je samen met je zorgmanager een datum uitkiezen voor je behandeling. Je vliegt daarna naar Istanbul (Turkije) en wordt daar door onze eigen Nederlands sprekende chauffeur opgehaald en naar je hotel gebracht. Vervolgens wordt er start gegeven aan je behandeling. Je maakt fysiek kennis met de arts, die je eerder online hebt gesproken en gezien. Ze nemen nogmaals je wensen door, en checken of jullie op 1 lijn zitten.

De nazorg die je nodig hebt, wordt aangeboden door de kliniek. Dit is kosteloos. Ook in Nederland hebben wij klinieken waarbij wij uw nazorg kunnen aanbieden.
Meer over haar behandelingen

De FUE haartransplantatie biedt een oplossing. En maak je geen zorgen, de dagen van onnatuurlijk uitziende haarpluggen en toupetjes liggen ver achter ons. Inhammen, de kruin of uitgedunde gebieden worden aangevuld met eigen haar, op een manier die er natuurlijk en echt uit ziet. Er is dus iets aan te doen! Toch kan de gedachte van een medische ingreep je misschien aan het twijfelen brengen. Daarom is Health Center Istanbul er. Om je te informeren over de prijzen en de beste FUE haartransplantatie mogelijkheden, in binnen- en buitenland. En om je te begeleiden tijdens het hele process, voor tijdens en na de behandeling.