Facings vanaf €199,00

Het is de oplossing als je scheefstaande of aangetaste tanden hebt. Het zijn dunne porselein kapjes die over je tanden worden geschoven en gelijmd. Zie het als een schildje dat op je tand word geplakt. Het geeft een esthetisch beeld bij je gebit. Tand facings met porselein geven de meest natuurlijke uitstraling, bovendien verkleuren de tand facings van porselein niet in de loop der jaren. Daarom worden ze veelal geadviseerd. Indien de tanden te klein, afgebroken of ontbreken, dan plaatsen we een kroon of een brug. Het voordeel van een porselein facing is dat deze vaak veel minder gevoelig zijn voor aanslag van thee en koffie. Ook geeft een porselein facing vaak een wat mooier eindresultaat. Met facings kunnen we spleetjes tussen uw tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde tanden weer wit maken en rafelige of scheve tanden verbergen.

Porcelain facing

Het voordeel bij een porcelain facing is dat de tandarts doorgaans minder van de eigen tand weg hoeft te slijpen, dan bij een kroon. Ook het uiteindelijke resultaat van porcelain facings is beter te voorspellen.

Veelgestelde vragen

Porseleinen facings gaan levenslang mee.

U heeft 15 jaar garantie op de facings.

Het plaatsen van een facing doet geen pijn. Het slijpen van het tandglazuur gebeurt minder diep dan bij bijvoorbeeld het boren in een tand en zal dus anders worden ervaren.

Nee, maar u moet zoals altijd uw gebit goed schoonhouden. Poets met een zachte tandenborstel. Gebruik regelmatig tandzijde om ook tussen de tanden goed schoon te maken.

Een porselein facing voelt zoals een eigen tand. Misschien moet u er eerst even aan wennen. Praten kan in het begin wat problemen geven als uw tanden langer zijn gemaakt. Als de tandarts de vorm van uw tanden erg heeft veranderd. Dat gaat na een paar dagen vanzelf over.

Porseleinen facings zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en zijn zeer stabiel, verkleuren porseleinen facings niet.

Video

Ervaringen

Lena
Het was voor mij een geweldige ervaring. Ik heb 20 facings laten zetten. Tandarts was erg fijn om mee te werken! Legde alles stap voor stap uit. Lees verder
Felix
I traveled to Istanbul from UK via Health Center Istanbul. In the beginning it was quite insecure, but everyone made me feel good. It had become a wonderful result. Lees verder
Facings
Lees verder
Forhad
It was a great experience! Everything was explained very clearly. The result is beyond my expectation. I was treated very well from start to finish. Lees verder
Facings - Veneers in Turkije
Lees verder
Tand behandeling in Istanbul
Lees verder
Behandelprocess

Je traject begint met een intake / consult. Dit gaat tegenwoordig online.

Hier nemen wij jouw wensen door en kijken of het haalbaar is. Ook denken wij graag met je mee.

Je krijgt van ons een uitgebreide behandelplan. Daarin worden de volgende punten voorgesteld; uw verblijf (hotel), uw voor en na foto / indicatie, prijs, kennis over de arts en kliniek.

Nadat je akkoord bent gegaan met je behandelplan, kan je samen met je zorgmanager een datum uitkiezen voor je behandeling. Je vliegt daarna naar Istanbul (Turkije) en wordt daar door onze eigen Nederlands sprekende chauffeur opgehaald en naar je hotel gebracht. Vervolgens wordt er start gegeven aan je behandeling. Je maakt fysiek kennis met de arts, die je eerder online hebt gesproken en gezien. Ze nemen nogmaals je wensen door, en checken of jullie op 1 lijn zitten.

De nazorg die je nodig hebt, wordt aangeboden door de kliniek. Dit is kosteloos. Ook in Nederland hebben wij klinieken waarbij wij uw nazorg kunnen aanbieden.
Meer over tanden behandelingen

Het aanbrengen van implantaten is een van de meest gekozen tandheelkundige technieken in de wereld. In Europa is deze behandelen heel prijzig. Bovendien dekt de zorgverzekering vaak maar een zeer klein gedeelte van de kosten. Veel mensen kunnen daarom een dergelijke behandeling niet bekostigen en moeten de behandeling jaren uitstellen. In die tijd verslechterd het gebit alleen maar verder. In Turkije zijn de implantaten van de hoogste kwaliteit en meestal wel tot 10x goedkoper dan in Europa. Health Center Istanbul is zeer in trek bij mensen die voor een tand implantaat behandeling in Istanbul kiezen. Wij werken namelijk met een team van zeer kundige en hoogopgeleide tandartsen, voor de beste prijs. Daarbij staat voor ons de client absoluut centraal. Wij doen er alles voor om u een zo prettig mogelijk verblijf te geven in Turkije en zijn pas tevreden als u dat ook bent.