Bleken vanaf €150,00

Een stralend en wit gebit is populair en de vraag om bleekbehandelingen stijgt. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tanden en kiezen een paar tinten witter te maken.

Video

Ervaringen

Tanden bleken
Ik kan weer voluit lachen! Wat een wereld verschil! Zeer goede en deskundige tandarts. Bedankt Health Center Istanbul voor al uw moeite, en bedankt dat jullie er altijd bij waren. Vanaf het begin tot het einde. Lees verder
Behandelprocess

Je traject begint met een intake / consult. Dit gaat tegenwoordig online.

Hier nemen wij jouw wensen door en kijken of het haalbaar is. Ook denken wij graag met je mee.

Je krijgt van ons een uitgebreide behandelplan. Daarin worden de volgende punten voorgesteld; uw verblijf (hotel), uw voor en na foto / indicatie, prijs, kennis over de arts en kliniek.

Nadat je akkoord bent gegaan met je behandelplan, kan je samen met je zorgmanager een datum uitkiezen voor je behandeling. Je vliegt daarna naar Istanbul (Turkije) en wordt daar door onze eigen Nederlands sprekende chauffeur opgehaald en naar je hotel gebracht. Vervolgens wordt er start gegeven aan je behandeling. Je maakt fysiek kennis met de arts, die je eerder online hebt gesproken en gezien. Ze nemen nogmaals je wensen door, en checken of jullie op 1 lijn zitten.

De nazorg die je nodig hebt, wordt aangeboden door de kliniek. Dit is kosteloos. Ook in Nederland hebben wij klinieken waarbij wij uw nazorg kunnen aanbieden.
Meer over tanden behandelingen

Het aanbrengen van implantaten is een van de meest gekozen tandheelkundige technieken in de wereld. In Europa is deze behandelen heel prijzig. Bovendien dekt de zorgverzekering vaak maar een zeer klein gedeelte van de kosten. Veel mensen kunnen daarom een dergelijke behandeling niet bekostigen en moeten de behandeling jaren uitstellen. In die tijd verslechterd het gebit alleen maar verder. In Turkije zijn de implantaten van de hoogste kwaliteit en meestal wel tot 10x goedkoper dan in Europa. Health Center Istanbul is zeer in trek bij mensen die voor een tand implantaat behandeling in Istanbul kiezen. Wij werken namelijk met een team van zeer kundige en hoogopgeleide tandartsen, voor de beste prijs. Daarbij staat voor ons de client absoluut centraal. Wij doen er alles voor om u een zo prettig mogelijk verblijf te geven in Turkije en zijn pas tevreden als u dat ook bent.